top of page

Min kone

- en cuckold fortæller

Jeg hedder Lars Wagner.

Jeg vil gerne fortælle jer om min bog ‘Min kone’.

 
"Min kone" fortæller om cuckolden der tænder på jalousi.  Konens erotiske udfoldelser bringer ham glæde og højner kærligheden i forholdet.
Dette er fortællinger fra en cuckold – sandhed og fiktion - fra erotikken i ægteskabet. 

til webben_edited.jpg
Open for Business

Fra bogen

 Min kone

OplevelseMin kæreste fra dengang er nu min kone. Hun hedder Eva. Mange år sammen har givet oplevelser, som beriger mit liv.


Vi elsker at møde andre mennesker. Der opstår bekendtskaber, sympatier og fælles forståelser. Et tilfældigt møde bliver første gang, jeg deltager i et spil, der helt foregår på min kones præmisser.


Vi er på ferie i det sydlige, hvor vi som de lokale, går ud og spiser stort set dagligt. Vi møder mennesker og ser på livet.

Denne aften starter i en lille sydspansk by, hvor Eva og jeg går tur. Vi snakker om dem, vi går forbi.

Vi forestiller os, at ham der er fransk, mens hende der er amerikaner. Det er sikkert forkert, men det finder vi jo aldrig ud af – og så alligevel.

Vi bliver sultne og sætter os ind på en bar, med mulighed for servering oppe ved baren. Vi spiser og får skøn vin. Vi snakker og suger stemninger til os. Efter nogen tid og efter et par glas, kommer et par ind og sætter sig på stolene ved siden af os. De er helt sikkert turister, og vi tror de er tyskere.

Der er meget støj i rummet, så vi kan ikke helt høre deres stemmer. De ser sig omkring, og manden peger meget på forskellige ting. Det lader til, at han forklarer hvad der er i rummet.

Pludselig peger han på et billede, der hænger lige bag Eva, og i det han vender sig, skubber han til hendes glas, som vælter og efterlader pletter på hendes kjole.

 I det øjeblik bliver vi klar over, at han ikke er tysker, da han på klingende fransk undskylder og ser brødebetynget ud. Han kalder hurtigt på tjeneren og får tørret op og givet en serviet til Eva, ligesom han bestiller en flaske vin. De drikker den samme vin som os, og det bliver katalysator for, at vi begynder at tale sammen alle fire.

Her finder vi ud af, at kvinden ved siden af ham bestemt ikke er tysker, men fra Finland. De er naboer i en boligblok i byen. Han bor og arbejder fast i byen, mens hun bare er turist et par dage.

Efter kort tid rejser hun sig og siger farvel, og fortæller hun skal nå et tidligt fly næste dag. Hun efterlader os sammen med manden og det meste af en flaske vin.

På det tidspunkt har jeg fået nogle glas, og tænker, at jeg nok lige skal drikke langsomt, hvis jeg skal kunne deltage i en samtale. Eva begynder straks at snakke med ham om, hvorfor en franskmand bor her? Hvad han laver? Hvad der er af spændende muligheder i byen og omegnen osv.. Han havde for år tilbage været gift med en spansk kvinde, og da de blev skilt, bestemte han sig for at blive boende i landet.

Han hedder Francois og kommer oprindelig fra Nice i Frankrig. Det er en by, vi kender ganske godt, og snakken mellem Francois og os flyder let og ubesværet om mange ting og om ham og os.

 Baren, vi er på, drives af en af Francois´ venner, så derfor kunne han fortælle sin ledsager om billederne på væggene og barens historie osv. Det er en lille bar, som snart lukker, og han spørger, om vi ikke vil vises lidt rundt.

Vi takker ja og går rundt i den lille by, og får fortælling om steder og mennesker som vi aldrig selv ville kunne finde uden hans lokalkendskab. Jeg kan mærke, at jeg bliver træt, mens de andre virker friske.

Da vi har gået et stykke tid, standser han udenfor en meget smuk ejendom og peger op og fortæller, at det er her han bor.

 Han synes, vi skal gå med op og få et kig ud over havet og en drink. Som foreslået så gjort. Han bor smukt med fine møbler og udsmykning.


Eva og jeg sætter os ved køkkenbaren og får et glas vin, mens han fortæller om sit liv i Spanien. Han er fysioterapeut for en række spanske sportshold. Som han siger, giver det ganske fin løn, men til gengæld er alle weekender helt besat med rejser og kampe. Han savner lidt privat tid, kan man høre på ham.

Eva og ham kommer straks til at tale om håndbold, som de begge har spillet i de yngre år. De kommer hurtigt langt ind i detaljerede snakke om taktik og finter, så jeg ser mig lidt om i stuen.

Han har et stort musikanlæg, som jeg udforsker. Jeg finder noget musik og sætter det på spilleren. Foran anlægget er en meget stor flydesofa, som jeg sætter mig på.

Der går vel ikke mere end et par minutter, før vinen slår igennem, og jeg falder i søvn. Jeg vågner kortvarigt ind imellem, men kan se at de stadig snakker lystigt og ser på udsigt. De griner lidt, da de ser mine åbne øjne og spørger, om jeg sover godt.


På et tidspunkt - jeg ved ikke, hvor lang tid der er gået - vækker Eva mig, og jeg tror, vi skal videre.

Jeg kan ikke lige se vores vært. Hun siger, at det ikke er fordi, vi skal gå, men at der er noget hun gerne vil spørge om. Jeg er meget søvnig, men kan mærke at søvnen fortrænges, efterhånden som hun begynder at tale til mig.

Hun fortæller, at Francois har snakket, og på et tidspunkt blev de opmærksomme på musikken, som jeg havde sat på, og Francois bød op til dans.

Alt sammen hyggeligt og sjovt som hun siger. På en eller anden måde var deres dans pludselig endt i, at de kyssede og holdt lidt tæt om hinanden.

Nu blev jeg vågen og begynder at tænke over, hvor lang tid jeg havde sovet. Hvad er der ellers sket?

Det er ligesom min kone kan se min forvirring, for hun skynder sig at sige, at jeg ikke har sovet længe og slet ikke har sovet fra noget. Hvad så nu, spørger jeg, hvor er han henne?

Nu bliver hun lidt mere alvorlig og siger, at mens de dansede, spurgte Francois, om hun havde lyst til at dyrke sex med ham. Nu blev jeg helt vågen og spurgte om, hvad hun havde svaret. Hun havde svaret, at det ville hun godt, hvis jeg indvilligede.

Er det i orden for dig, ville hun nu gerne vide. Hun sagde, at det var op til mig – om jeg ville deltage eller se på!


Jeg bliver ædru på et sekund, får forhøjet puls, får sved på panden og bliver ret varm. Hvad skal jeg sige? Det virker som en afslappet og sikker oplevelse for hende og for den sags skyld også for mig, så jeg spørger tilbage, hvad hun gerne vil. Overraskende hurtigt svarer hun mig, at hun gerne vil lægge sig ved siden af mig og så bede ham om at komme og deltage – og så må det udvikle sig.


Hvis jeg fortryder, rejser vi os og går – og det samme - hvis hun fortryder.

Hun virker ikke, som om hun er i gang med at fortryde, jeg fornemmer mere, at hun håber, at kunne nyde nuet og sig selv, uden fare for fortrydelse eller bondeanger.


Hvad skal jeg sige? Både hun og jeg kan forhåbentlig få en oplevelse, så jeg accepterer alt, hvad hun foreslår.

Hun rejser sig og henter Francois. Hun trækker ham hen til flyderen og beder ham sætte sig. Han har en hvid slåbrok på, og jeg fornemmer, at det nok er det eneste, han har på.

 Først er det lidt akavet. Men da Eva lægger sig mellem ham og mig og begynder at tale stille og roligt om, hvad hun kunne tænke sig, løsner det hele op.

 Hvad jeg ikke havde set før, er at hun har taget sin bh af, så hendes brystvorter er tydelige gennem kjolestoffet. Hun beder nu Francois om at berøre brystvorterne ganske stille.

 Det er hele tiden underforstået, at jeg bare kan byde ind og være med, som det passer mig.

Det rykker i mine jalousigener, men synet og stemningen er så forførende, at jeg forbliver tilskuer.

Antallet af vinglas har også nedtonet min forventning til egen virilitet.

Francois lægger hænderne på hendes brystvorter, samtidig med at han kigger meget indtrængende på hende. Hun lukker øjnene og bliver opstemt, meget opstemt.

Åndedrættet bliver højlydt og i ryk, og hendes hænder flytter sig hele tiden, mest i retning af ham. Pludselig trækker hun sin kjole af og lægger sig på maven.

Hun beder mig berøre hendes ben.  Det gør jeg, mens jeg med tilbageholdt åndedræt lytter efter, hvad hun beder ham om. Hun får ham placeret, så han kan berøre hendes nakke og ryg med sine stærke fysioterapeut hænder.

Hun lader sin hånd glide ind under hans slåbrok i brysthøjde. Både hun og jeg er klar over, at han er ganske nøgen under slåbrokken. En vis legemsdel har tittet frem et par gange. Den kan tydeligvis ikke holdes inde uden besvær.


Hun nyder at være midtpunktet for to mænds begær. Hun er på toppen af situationen. Hun er vidunderlig smuk i sin nydelse.


Jeg må på et tidspunkt trække mig lidt tilbage for at se hendes nydelse ordentligt. Det får jeg ikke lov til ret længe. Jeg bliver trukket tilbage. Denne gang skal jeg sidde ved hendes hoved, mens Francois bliver skubbet ned mod hendes bagdel.

Han trækker langsomt hendes trusser af, og hun ligger nu nøgen imellem os. Vi kommer til at se hinanden i øjnene et kort øjeblik, og jeg kan se, at han bliver rolig over, at jeg ikke på nogen måde reagerer negativt.

Hun strækker begge hænder bagud, samtidig med at han lægger sine hænder på hendes baller. Nu stikker hun hånden indenfor under slåbrokken, direkte på hans køn.

Det giver et sæt i ham. Han er meget, meget opstemt, men fortsætter med at berøre hende. Han vil ikke risikere, at hun trækker sig væk.

Nu sætter hun sig op og skubber ham ud på kanten af flyderen, hvorefter hun trækker slåbrokken ned over hans skuldre. Hun lader først neglene glide ned over hans ryg, hvorefter hun skubber ham op at stå.

Nu falder slåbrokken til jorden. Han vil vende sig, men hun holder ham fast lidt endnu. Jeg er fuldstændig paralyseret, da jeg ser hende stikke hånden ind mellem hans ben bagfra, og tage fat om testiklerne.

Nu kunne selv ikke mange glas vin holde min erektion tilbage. Jeg stønner og betragter dette smukke skue.

Hun lader neglene løbe hen over pungen, hvilket får hans åndedrag til at løfte sig. Hun vender ham om med det resultat, at hans aldeles stive køn står lige foran hendes ansigt. 

Han ser lige ud i luften og venter spændt på, hvad der vil ske. Hun fugter to fingre, tager fat omkring pikhovedet, hvorefter hun langsomt, meget langsomt trækker hans forhud frem og tilbage, bare med disse to fingre - meget langsomt.

Francois lydniveau stiger så meget, at jeg frygter at han vil komme med det samme.

bottom of page